понеділок, 25 вересня 2023 р.

Використання інтернет-ресурсів для спільної роботи. Рівні та способи доступу до ресурсів. Зберігання даних та колективна робота з документами в Інтернеті; керування спільним доступом до них. Хмарні сервіси.

 7 клас урок №4 – Використання інтернет-ресурсів для спільної роботи. Рівні та способи доступу до ресурсів. Зберігання даних та колективна робота з документами в Інтернеті; керування спільним доступом до них. Хмарні сервіси.

Увага! Під час роботи з комп’ютером дотримуйтеся правил без­пеки та санітарно-гігієнічних норм.

Рівень 1 (4 бали)

         Завдання: створити аккаунт в google

1.     Перейдіть на сайт google.com

2.     Натиснувши клавішу «Увійти» створіть новий для себе аккаунт

3.     Результат створення (Ім’я власника та електронна пошта) запишіть в табличний документ на комп’ютері вчителя

Рівень 2 (4 бали)

Завдання: створення презентації

1.     Перейдіть на Google Drive - https://drive.google.com/drive

2.     Створіть у Google Диску презентацію роботи у проєкті «Україна та українці: пишаємось». Надайте доступ для коментування документа двом учням чи ученицям класу, щоб отримати від них дві похвали щодо змісту пропонованої презентації та однієї пропозиції щодо її удосконалення. Візьміть участь у такому коментуванні документів, які створено іншими учнями чи ученицями

Рівень 3 (4 бали)

Завдання: створення документу

 

1.     Створіть на Google Диску документ для спільного створення оголошення про роботу в проєкті «Україна та українці: пишаємось». Долучіть до спільного редагування ще одного учня чи ученицю класу. Надайте доступ 

для коментування результатів своєї роботи вчителю або вчительці та учневі-експерту, якого визначить вчитель або вчителька. 






2 коментарі: